Erotikus történet: Kaland a mostohatestvéremmel

"Anyu, én nem akarok velük nyaralni menni." Vitatkoztam anyámmal, aki szembesített a tényekkel. Idén közös nyaralásra megyünk Horvátországba a barátjával és a fiával. Nem mintha kifejezetten zavarnának. Csak szerettem volna a nyarat valahol a barátnőimmel tölteni, velük ünnepelni a huszadik születésnapomat... és flörtölni a fiúkkal.
Sex s nevlastným bratom
Az odaút végtelenül hosszú volt, különböző hangoskönyveket és Omegát hallgattunk a kocsiban, ami tényleg ment az agyamra. Végre megérkeztünk, bejelentkeztünk és kezdődhetett a pihenés. Nos, nem igazán pihenés volt. Helyenként irritált anyukám barátjának a fia - Simon. Tizennyolc éves volt, de elég aranyos babaarca volt, szóval még mindig elég fiatalnak tűnt.

Egyik este, egy egész napos kirándulás után tényleg elegem lett mindenből. Így amikor az anyukám, a barátja és Simon elmentek vacsorázni, én úgy döntöttem, hogy a lakásban maradok. Kinyitottam egy üveg fehérbort, és elkezdtem kortyolgatni.

„Hmmm, kezdek felizgulni” - gondoltam magamban.

Szerencsére a kedvenc szexjátékom a poggyászomban volt elrejtve. Így hát elkezdtem finoman ingerelni magam a vibrátorral. Meztelenre vetkőztem, és a folyosón lévő nagy tükörhöz mentem, hogy megnézzem a napbarnított bőrömet. Körülnéztem, és óvatosan végigfuttattam a vibrátort a csiklómon. Ekkor megláttam Simont a tükröződésben.

„Mit keresel itt?” - kérdeztem. Csend volt.



„Mi a fenét keresel itt? Azt hittem, hogy velük vacsorázni mész!”

„Nem, én... mégiscsak egyedül mentek, nem volt kedvem...” Mire mindketten dadogtunk, én már a testemet takartam a pólóval, amelyet a folyosón találtam heverve. A segédem azonban még mindig a kezemben rezgett...

Simon tekintete a vibrátorra vándorolt, és zavartan elmosolyodott. Elnézést kért, és a másik szoba felé vette az irányt.

Kínosnak és... kanosnak éreztem magam.
„Várj" - mondtam. „Nem akarsz egy játékot játszani”?

„Milyen játékot? Azt hiszem, a sztriptízpóker most nem lenne fair” - nevetett.
„Játsani akarok csintalan testvérekre” - mondtam, és megcsókoltam.

Láttam rajta, hogy teljesen merev. Kanos tekintettel nézett rám, és gyorsan levette a pólóját. Nem tudom, hogy a bor miatt volt-e, de a szüleink nélkül hirtelen nagyon dögösnek tűnt számomra.

„Lehet, hogy ma nekem van szülinapom, de az ajándékot te kapod.” - mondtam. Letérdeltem, és lehúztam a bő rövidnadrágját.

„ Akarod?” Kérdeztem, mire ő csak kanosan bólintott.

Egyik kezemmel gyengéden simogatni kezdtem a farkát, a másikkal pedig a csiklómat ingereltem. A számat is hozzáadtam a kezemhez, kinyújtottam a nyelvem és nyalogatni kezdtem a farkának a tövét. Már teljesen kemény volt, így gyorsan a számba vettem. Simon hátradőlt a falnak, élvezte ezt a váratlan meglepetést. Láttam, hogy a tükörben a fenekem és a hátam tükörképét figyeli. Egy pillanatra ismét a kezembe fogtam a farkát, és gyengéden szopogatni kezdtem a heréit.

„Máris... mindjárt elmegyek, tényleg nagyon tehetséges vagy, nővérkém”.

Ez a megszólítás még jobban felizgatott, és gyorsan elrohantam egy óvszerért, hogy felhúzzam rá. Lelkesen felkapott, kirakott a konyhapultra, és behatolt belém a hímvesszőjével. Gyorsan és mélyen tolta belém, és nagyon jó érzés volt. Néhány tucat másodperc alatt mindketten elélveztünk.

„Boldog születésnapot, nővérkém” - mondta.

Elnevettem magam, és rohantam megmosakodni. A zuhanyzás után úgy döntöttünk, hogy befejezzük az üveg bort, és megnézünk egy filmet. Körülbelül fél órával később megérkeztek a szüleim. Ekkor lettem igazán nyugtalan, és inkább elmentem lefeküdni a szobámba.

„Jó éjt” - mondtam a szélbe, és becsuktam magam mögött a szobám ajtaját. Felvettem a mobilom és küldtem Simonnak egy üzenetet: „Jó éjt és... ugorj be hozzám később, ha nem sikerül aludnod a mai este után...”
Szerző
Veronika
2024.05.16.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2018.07.13.
5 érv, hogy miért szerezzen be valamilyen erotikus játékot
Mivel a két ember közötti szerelem fizikai vonzerőt, intim kapcsolatot és szexuális vágyat is jelent, le kellene végre ráznunk minden előítéletet magunkról. Bár nagyon fejlett korba születtünk, még mindig vannak olyan konzervatív nézetek a társadalomban, amelyek arra kényszerítenek minket, hogy az olyan természetes tulajdonságot, mint a szexuális vágy, szégyellnünk kell. Talán itt az ideje, hogy nyíltan beszéljünk róla, lazítsunk és zöld utat adjunk az élvezeteknek. Senki sem mondja, hogy váltogatnia kellene a partnereit, hisz kísérletezni hosszú távú kapcsolatban is lehet, sőt még akkor is, ha éppen szingli, és nincs szüksége partnerre. Szóval változásra vágyik és szeretné felfedezni az ismeretlent? Ebben a cikkben néhány okot ismertetünk, hogy miért nagyszerű befektetés az erotikus játékszer.
1 865
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...