Erotikus történet: Szexi ingatlanügynök

Néha nem is tudom, mi az érdekesebb a munkámban. Új helyek felfedezése vagy ismerkedés különböző emberekkel. Pénteken egy lakást kellett volna körbejárnom egy újonnan kialakított előkelő környéken, a város szélén. A terület még építés alatt áll, de már most látom, hogy vonzó helyről van szó.
Sex s realitnou maklérkou
Péntek este az embernek más tervei vannak, de Mihály, aki kapcsolatba lépett velem, komolyan érdeklődik a lakás iránt, és ragaszkodott ehhez az időponthoz. A lakóház előtt találkoztunk. Kezet fogtunk és felmentünk a legfelső emeletre. A lakásba belépve gálánsan tartotta nekem az ajtót, és levette a kabátomat, ami alatt egy szűk bézs színű öltönyt viseltem. Szépen kiemelkedett napbarnított bőrömön. Mihály elbűvölő, magabiztos, de kellemes és udvarias ember volt.

- Régebben én is ingatlanokat árultam - mondta.

- Igen? Akkor bizonyára látja, milyen jó lehetőségbe botlott - mutattam rá.

- Persze, különösen a kilátás fényűző - mondta, háttal az ablaknak, figyelmesen nézett rám, és mosolygott.

Csendben maradtunk, én pedig pillangókat éreztem a gyomromban. Mihály más volt, mint a többi ügyfél, de nem tudtam pontosan meghatározni.

- Úgy tervezi, hogy ebben a lakásban fog élni, vagy befektetésnek szánja? - kérdeztem.

- Szeretném kiadni igényesebb ügyfeleknek, tehát befektetésként. Több hasonló lakásom is van Budapesten. Láttam, hogy jól végzi a munkáját, beleértve a marketinget és a jó referenciákat. Nem szeretne nekem is dolgozni?

- Konkrétan mire gondol? - kérdeztem.

Pajkos tekintete a szexi bézs színű fűzőbe szorított melleimre irányult.

- Beszéljünk arról, hogy miről is van szó valójában... - tettem hozzá.

- A helyzet az, hogy már korábban láttam önt egy közös barátunk céges partiján, és már akkor sem tudtam levenni önröl a szemem. Azt, hogy most újra találkozunk, jelnek tekintem...

- Jelének, hogy...?

- Hogy jó lenne együtt tölteni az éjszakát. És busásan megjutalmazlak - mondta, és elővett a zsebéből egy köteg összetekert húszezer forintos bankjegyet.

Lassan odalépett hozzám, és megkérdezte, mit mondok.

Sokat dolgozom, így nincs sok időm randizni.

- Azt mondom, hogy próbáljuk ki az ágyat ebben a lakásban... - mondtam.



Lefeküdtem a kanapéra a nagy ablak mellett, amely a városra nézett. Mihály közben elővett egy óvszert. Az oldalamra feküdtem, Mihály felemelte a lábamat, és belém döfte a farkát. Egyik kezemmel felemeltem a mellem, hogy megnyalhassam a mellbimbómat. Keményen és mélyen belém döfött, közben a hüvelykujjával a csiklómat ingerelte. A mellbimbómat a szájamba vettem, és szenvedélyesen szopogattam. Rendkívül felizgultam. Már csak egy kicsi kellett, hogy elérjem a mellbimbóorgazmust.

Egy pillanattal később felálltunk, és Mihály durván nekitámasztott az ablaknak. A melleim az ablaküveghez nyomódtak, és ő ismét belém hatolt. Meghúzta a hajamat, és hátulról megdugott. A lakásban még mindig nem volt redőny, és egy idő után észrevettem, hogy a szemközti, megállás nélkül zajló építkezés munkásai ránk mutogatnak. Fel volt kapcsolva a villany, tehát készen álltunk a pornóra. A tény, hogy valaki figyel minket, annyira felizgatott, hogy nem bírtam tovább és elélveztem.

Görcsösen vonaglottam és sikoltoztam, hogy elég volt, de Mihály újra és újra pajkosan ingerelt. Nem sokkal később egyszerre élveztünk el. Fáradtan lefeküdtünk a hűvös földre. Mihály egy idő után felállt, és azt mondta:

"Ezért a teljesítményért, amit a mellbimbód nyalogatásával nyújtottál, bónuszt érdemelsz....

Elkezdett bankjegyeket dobálni a meztelen testemre. Elkaptam őket, és manikűrözött hosszú körmeimmel a kezemmel szétterítettem őket a testemen.

- A lakást megveszem - mondta, és gyorsan kisurrant az ajtón.

Mit gondoltok, hallottam még felőle?
Szerző
Veronika
2024.06.20.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexpózok és praktikák
2023.09.25.
Dirty talk, avagy hogyan használjunk mocskos szavakat szex közben
Gondolkodott már azon, hogy a párok mit szeretnek abban, hogy mocskos dolgokat mondanak egymásnak az ágyban? Nem érti, hogy az ilyen dolgok hogyan tudnak felizgatni valakit? Azért lesz, mert még nem próbálta ki. Azt tanácsoljuk, hogy változtasson ezen. A piszkos/mocskos beszéd az ágyban függőséget okoz, mert ez többről szól, mint mocskos mondatokról. Próbálja ki útmutatónkkal, hogy elkerülje a leggyakoribb hibákat.
4 512
0
Szexuális egészség
2022.10.11.
Együtt a mellrák ellen: 5 tipp mellei egészségéért
Az egész világon évente egy hónap, az október a mellrák elleni küzdelemé. A megelőzésé és mindazoké, akik már megszenvedték. Magyarországon évente több ezer nőt és kb. 200 férfit is regisztrálnak e pusztító kórral - amely azonban könnyedén megelőzhető lenne, ha időben felismernénk a jeleit, tudnánk a rizikófaktorait. Kíváncsi, hogyan védheti meg magát a betegségtől? Az alább összegyűjtöttük a legfontosabb tippeket!
630
0
Mi az a...
2023.01.02.
Hárman párban - vagy még többen: minden, amit tudni akart a poliamóriáról, de nem merte megkérdezni
Lehet egynél több embert igaz szerelemmel szeretni? Erről a kérdésről a vélemények erősen megoszlanak, mondván: a szerelem egy kétemberes dolog, és aki mást mond, az nem őszinte. Ám a poliamorok szerint ez nemhogy lehetséges, hanem egy tökéletesen működőképes dolog. Ők azok, akik több emberrel vannak kapcsolatban, de úgy, hogy mindenki tud a másikról - mégsincs köztük sosem vita. Hogy lehet ez? És egyáltalán: miben áll a poliamória, mint fogalom? Megkérdeztünk néhány érintettet, íme a válaszaik!
658
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...